Ens preocupa la teva privacitat A pisos.com utilitzem cookies pròpies i de tercers per donar un servei satisfactori mitjançant cookies tècniques, de personalització i per a fins analítics. prem AQUÍ per més informació. Pots acceptar totes les cookies prement el botó "acceptar" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement
Acceptar Configurar



Fes clic aqui per obtenir la MEMÒRIA DE QUALITATS


FOTOGRAFIES

Fes clic AQUI PER VEURE EL VÍDEO





PLÀNOLS




DESCRIPCIÓ COMPLETA

Les Llars del Centre, son cases aïllades de 260m2 a quatre vents que comparteixen una zona comunitària per l’accés peatonal i rodat des del carrer Diagonal. 

El projecte de línies modernes preveu, en cada cas, dos cossos sobreposats en forma de L, de manera que abracin el jardí donant-li privacitat i generant, al mateix temps, una terrassa en la planta superior davant de la suite i una generosa porxada en la planta baixa davant de la sala-menjador. La disposició dels blocs està pensada per a obtenir en cada cas la millor orientació possible afavorint la privacitat, tranquil·litat i l’assolellament de les mateixes. 

Els dos volums de formigó vist amb encofrat fenòlic consten de grans obertures resoltes amb alumini amb trencament de pont tèrmic, sistema de microventilació i vidres laminats baix emissius amb argó en la cambra d’aire. La gelosia que cobreix l’escala interior està resolta amb fusta de llambí així com també la porta principal d’accés a la vivenda.

Les línies de projecte junt amb la combinació de les textures del formigó, de l’alumini negre i de la fusta confereixen a les cases una imatge sòbria al temps que càlida i de qualitat, que contrasta amb l’enjardinament exterior.

A nivell de programa, la planta inferior conté la zona pública de dia i la planta superior la zona privada de nit. 

Des de l’accés principal, a nord, trobem un distribuïdor des del que tenim accés a una banda, a l’escala que du a la planta superior amb l’espectacular obertura coberta amb la gelosia de llambí, i a l’estudi i bany de la planta baixa, en unes cases situat a l’est i en les simètriques a l’oest. A la banda oposada hi ha el garatge per a dues places, amb porta automàtica amb planxa d’alumini lacat. Enfront, trobem la peça principal de la casa, la sala menjador i cuina, a tres façanes, i més enllà, el porxo, el jardí i la piscina, tot visible a través de les grans obertures de la façana sud.

El paviment de la planta baixa es preveu porcellànic per tal de fer-lo continu a tota la peça interior, cuina-sala-menjador, estudi i bany, sense juntes a les portes ni canvis de material. I també en l’exterior, amb el tractament necessari, per tal d’accentuar aquesta continuïtat interior-exterior.

La cuina de la casa Santos està equipada amb una paret de columnes amb electrodomèstics integrats Siemens i una illa central amb la zona de cocció i aigües, de manera que es treballi de cara al jardí.

El bany amb revestiment ceràmic s’equiparà amb sanitaris porcellànics i moble suspès.

La fusteria interior de tota la casa serà lacada blanca, amb portes amb tapeta americana; la porta d’accés a la sala menjador serà una vidriera doble i hi haurà també dues corredisses de gran format, una per comunicar l’estudi amb la sala, i l’altra per independitzar la cuina en cas necessari.

En la planta superior, trobem un primer espai obert destinat a estudi. A continuació tenim, a una banda, el quarto de planxa-safareig i un bany de quatre peces amb banyera, i a l’altra la suite. Al fons dues habitacions dobles orientades a sud. 

A la suite hi accedim des del vestidor, amb el bany  a una banda i el dormitori a l’altra. El bany de quatre peces, té el vàter i la dutxa independitzats amb mampares de vidre translúcid i dos rentamans. Tot amb grans finestrals amb vistes a sobre el cos inferior en L. Tots els dormitoris disposen de persianes motoritzades de lames orientables.

Les orientacions est o oest d’aquestes peces varien en funció de la casa escollida.

A nivell d’instal·lacions cada casa compta amb l’aerotèrmica i la instal·lació de plaques fotovoltaiques per a la climatització dels conductes i per a l’aigua calenta sanitària. Consta d’una promoció eficient amb la lletra A+.

El jardí disposa d’una part pavimentada perimetral que s’estén sota el porxo de 40m2, la resta es enjardinada i conté una piscina privada de 15m2.


CONTACTA AMB NOSALTRES